KYYRÖNKAITA

Kyyrönkaita kutsuu kaikkina vuodenaikoina. Kevätillan kirkas kuulaus ja kesäillan lempeä hämy, syksyiset sateet ja tuulet, talven kimmeltävä hanki ja takkatulen loimu luovat tunnelmia yhdessäololle kaikkina vuodenaikoina.

Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys ry:n ylläpitämä, monipuolisia palveluita tarjoava Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskus sijaitsee Kaitajärven rannalla Mikkelissä, Ristiinan alueella. Ympärillä on eteläsavolainen runsas luonto, kirkkaat vedet ja jylhät maisemat.

Vuosittain keväästä syksyyn järjestetään kurssien ja luentojen muodossa erilaisia teemaviikkoja, pidetään virkistyspäiviä sekä annetaan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennusta. Näihin voivat hakeutua kurkku- tai suusyöpään sairastuneet sekä heidän läheisensä.

Kyyrönkaidassa tarjoamme viihtyisät ja kodikkaat puitteet juhlien viettoon, leiri- ja kurssitoiminnalle, kokousten ja koulutuksien sekä erilaisten vapaa-ajan tapahtumien järjestämiseen. Voit viettää myös omatoimista lomaa perheen tai kaveriporukan kesken.

Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskus on myös muiden yhdistysten, eri yhteisöjen ja yrityksien käytettävissä.

Järvenpääntie 129, 52420 Pellosniemi,
Mikkeli (Ristiina), FINLAND

+358 40 071 0635
asiakaspalvelu@kyyronkaita.fi

Kyyrönkaitaan on hyvät kulkuyhteydet, se sijaitsee aivan valtatie 13 varrella.

Katso ajo-ohje täältä

© 2014 Kyyrönkaita. All rights reserved. Site made by: Roulamo, Lavonen, Aalto & Leppänen / Metropolia University Of Applied Sciences.
For more information please contact: mari.silver@metropolia.fi or markus.norrena@metropolia.fi.